3 Temmuz 2009 Cuma

KendinYapSitesi.com para kazanma sistemi devrede

Uzun bir süredir blogumuzda yazmıyorduk, güzel bir haber ile yeni bir haberimizi sizlere açıklayalım. Daha önce de bahsettiğimiz sitemizden para kazanma sistemi ile ilgili hazırlıkları tamamladık, artık sitemizden para kazanabileceksiniz.

PARA KAZANMA SİSTEMİMİZ ŞU ŞEKİLDE;
Sitemizde aynı anda 2 farklı taraftan para kazanacaksınız.
1. si, KendinYapSitesi.com a eklediğiniz her proje için proje başına belli bir tutar kazanacaksınız, bu tutarı şu an için 0.5 TL olarak belirledik. Onaylanan her projeniz için bu tutar hesabınıza kaydedilecektir. (Daha önceden onaylanmış olan sitemizdeki tüm projeler için bu tutar geçmişe dönük olarak hesabınıza kaydedilecektir.)
2. si ise sitenin reklamdan elde ettiği gelirlerin paylaştırılması esasına dayanmakta. Yani sitemiz reklam gelirlerinin tamamını üyelerimizin proje sayılarına göre üyelere paylaştıracaktır. Bu sayede eklemiş olduğunuz bir proje size site yayın hayatına devam ettiği süre boyunca para kazandıracaktır.

Sistem hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Sitedeki kazançlarınızı görmek için kontrol panelinize giriş yaptığınız zaman sağ kısımda yer alan menülerde KAZANÇLARIM bağlantısına tıklamanız yeterli.

Sitemizi ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Teşekkürler