11 Kasım 2012 Pazar

Yeni sitemizde neler yeni ?

Sitemizin yenilendiğinden daha önce bahsetmiştik. Peki sitemizin yeni halinde neler mevcut kısaca listeleyelim.

* Sitemize eklediğimiz en önemli sayfalardan bir tanesi KENDİN YAP TV . http://www.KendinYapSitesi.com/TV adresinden erişebileceğiniz video sayfası ile artık kendin yap konusundaki videoları toplu olarak listeleyebilir daha hızlı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

* DERS ve Bilgi arşivi de yine yeni eklenen bölümlerden birisi. Bu bölümde kendin yap konusu hakkındaki pratik bilgiler, yapım yöntemleri, dersler, bilgiler, dokümanlar gibi direk kendin yap projesi dışında kalan dokümanlar yer alacaktır.

* KANAL sayfasını da ekledik. Farklı kategoriler altındaki temel gruplarda yer alan projeler KANAL mantığı içerisinde de listelenebilecek. Bu sayede örneğin bisiklet ile ilgili projelere spor kategorisinden seçerek değil de, Bisiklet kanalından erişebileceksiniz.
Şu an itibariyle yer alan kanallar ise şunlar ; Akvaryum, Arduino, Bisiklet, Faruk Abi, Filmot, Güneş Enerjisi, Kamp, Keçinin Çiftliği, Kipkay, Petşişe, Rüzgar Enerjisi

* Üye kontrol paneline Facebook, MSN ve Twitter adreslerini eklemeniz için ek alanlar açıldı. Artık bütün üyeler birbirlerinin kendi facebook, msn, twitter adreslerini görebilecek ve sosyal alanda daha iyi iletişim kurabilecekler. Lütfen siz de eğer kendin yap sitesi üyesi iseniz üye kontrol paneline girip, Bilgilerimi Değiştir sayfasından sosyal bağlantı hesaplarınızı ekleyiniz. Bu hesapları sadece sitenin diğer üyeleri görebilmekte, site üyesi olmayan hiç kimse görmemekte, hiçbir arama motoru tarafından indekslenmemektedir.

* Site Kazanç sistemindeki kazanç tutarına zam yaptık. Proje başına gönderim ücreti 1 TL oldu. Alt ödeme tutarı ise 10 TL oldu. Yani 10 proje eklediğiniz zaman Banka hesabınıza ödeme alabileceksiniz.

* Bazı yeni sosyal medya hesapları daha aldık ve sosyal medyayı daha etkin kullanmaya başladık. Yeni ve tüm listemiş şu şekilde oldu.

+ facebook.com/KendinYapSitesi
+ googlePlus/KendinYapSitesi
+ twitter.com/kendinyapsitesi
+ youtube.com/kendinyapsitesi
+ kendinyapsitesi.blogspot.com/
+ linkedin.com/company/kendinyapsitesi-com
+ pinterest.com/kendinyapsitesi



* Mesaj uyarıikonu eklendi. Artık size gelen mesajların uyarısınız sitenin sol üst kısmında yer alan yanıp sönen baloncuk ile görebilecek, üzerine tıkladığınız zaman mesajlarınıza erişebileceksiniz.







* Sitenin en üst kısmına daima üstte kalan bir BAR ekledik. Bu sayede Ana sayfa, Proje sayfası, KendinyapTV, Bilgi bankası gibi kısımlara daha hızlı olarak erişebilirsiniz.

* Site içerisinde arama yeri artık sitenin en üstünde yer alan BAR da yer alıyor. Arama için burayı kullanabilirsiniz.

Yeni özellikleri eklemeye ve sitemizi sürekli bir gelişim içerisinde tutmaya devam edeceğiz. Siteye yeni eklenecek bazı özelliklerin listesini siz kullanıcılarımızdan gelen öneriler doğrultusunda listeleyim, zamanla siteye ekleyeceğiz. Listemize bazı öneriler eklendi bile. Siz de site hakkındaki öneri ve görüşlerinizi bize Facebook hesabımızdan yada eposta adresimizden iletebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar, İyi ziyaretler

www.KendinYapSitesi.com